понеделник, 5 януари 2015 г.

История на Банята



Историята на банята започва  още по-назад, отколкото можете да очакваме. Първоначално баните не са направени за  хигиенизация. Първите записи за използването на бани датират около  3000 г. пр. Хр. По това време водата е има силна религиозна стойност, се възприемала  като пречистване за душата.
Въпреки това първият известен вана могат да бъде проследена в двореца в Кносос в Крит, около 1700 г. пр. Хр., което носи забележителна прилика с много от съвременните бани.
Разбира се  всички знаем , че римлянит са тези , които наистина се превърнали  къпането  във форма на изкуство. Като още в 3 век пр. Хр., изградили  бани в вилите и къщите на богатите римляни.  


Градина от гранитогрес

в любимо място за семейството, ако се покрие подът, стените и перваза с гранитогрес. Всички тези места са изложени пряко на атмосферните влияния и гранитогресът е най-подходящ за тях с трите си най-добри качества – устойчив на влага, не се пързаля, лесно се поддържа. Оп
итайте ! Погледнете малко материали в мрежата или в специализирани списания за да получите вдъхновение и  бъдете смели в решенията си! 


Няма коментари:

Публикуване на коментар